bg flag

uk flag

de flag

facebook logo googleplus logo twiter logo pinteres logo


Бар столове

Бар столове за вътрешно ползване


««   « 1 2 3 »  »»


Бар-столовете са изключително трудни за изработване, защото пред тях има твърде много изисквания, на които те трябва да отговорят. От една страна те задължително трябва да са доста по-високи, като в същото време височината в никакъв случай не бива да е в противоречие с безопасността.

От друга страна, те трябва да са много удобни и комфортни, което при мебел с подобна конструкция не е толкова лесно, колкото може би изглежда. Да не говорим за изключително високите изисквания, които се отправят към дизайна и оформлението на столовете.

Сред моделите на Метаксакис, които са предназначени за поставяне на закрити пространства, можете да откриете огромно разнообразие от цветове и стилове, които могат да се съчетаят с на практика абсолютно всеки дизайн на помещението. Сред тези модели почти всички могат да се използват и за поставяне у дома, в случай, че желаете да оборудвате по един стилен начин собствения си домашен бар.

Интериорни бар столове за вътрешно ползване

Бар столове за вътрешно ползване могат да бъдат много по-разнообразни по ред причини. Това, че са защитени от външните метеорологични влияния дава по-голям замах на производителите на подобни мебели, а както се вижда сред артикулите на Метаксакис, не е направен и ни най-малък компромис по отношение на дизайна. Ето какво отличава интериорните бар столове:

  • Могат да са направени от всякакви материали

Може би се досещате и сами, но бар-столовете за вътрешно ползване могат да се изработят от всякакви материали, в това число и могат да съчетават различни висове материали. На практика за ползване на закрито може да се ползват абсолютно всякакви материи, без оглед на издръжливостта.

  • Може да се включи текстил

Отличителна черта на бар столовете за интериорно ползване не само на Метаксакис, а като цяло е това, че могат да се включат различни видове текстилни тъкани. Това означава, че може да се постигне и несравнимо по-високо ниво на удобство и комфорт.

  • Могат да се изработят по-фино

Бар столове за вътрешно ползване на закрити пространства позволяват по-нежна и фина изработка, тъй като не се излагат на външни влияния. Това обяснява и възможността да се постигне повече естетика и елегантност при изработката.


Метаксакис банер мебели за вашия бизнес