bg flag

uk flag

de flag

facebook logo googleplus logo twiter logo pinteres logo


Кетъринг оборудване / сгъваеми маси и столове

Кетъринг оборудване / сгъваеми маси и столовеПредстои ви тържество, на което сте поканили десетки, а дори и стотици гости, а не разполагате с достатъчно сгъваеми маси и столове за кетъринг.

Ние от Metaxakis ви предлагаме кетъринг оборудване на изключително изгодни цени

Доверете се на стила, традицията и качеството.Разполагаме с кетъринг оборудване от всякакви видове столове и маси, които са подходящи както за семинари и конференции, така и за сватби, кръщенета или друг вид мероприятия. За нас клиентът е преди всичко останало и в епицентъра на политиката ни заляга стремежът за създаване на трайни и коректни взаимоотношения с него. Именно поради тази причина до вас достига единствено кетъринг оборудване, което е с гаранция от 2, 5 и 10 години.

Разположете се в комфорта и удобството на специално селектираните за вас мебели, изработени от висококачествени, издръжливи и доказали се материали. Гарантираме ви, че ще останете доволни от извършения избор. За направата на всяко едно наше бижу е използвана здрава, сгъваема метална рамка, която ще ви дари с чувство за сигурност, прекарвайки часове наред в седнало положение.

Ние знаем как да превърнем вашите специални поводи в живота в истински приключения, за които да си спомняте с усмивка на лице. <>Кетъринг оборудването е лесно за транспортиране и пренасяне. То разполага с опция за стифиране, което максимално улеснява процеса на приготвяне на празничната обстановка.

Кетъринг обзавеждане и техните предимства

 

Едно от предимствата на мебелите се състои в техния механизъм. Сгъваемите маси и столове са подходящи както за открити помещения, така и за закрити. Ако сте решили да прекарате един от най-скъпоценните за вас моменти сред природата, то на нас можете да разчитате за удобството и комфорта, които са неизменна част от приятното преживяване.

Предлагаме ви огромно разнообразие от кетъринг оборудване, сред което да направите своя избор. Доверете се на добрия вкус, коректността, приятелското отношение, бързината и конкурентно ниските цени!


Метаксакис банер мебели за вашия бизнес