bg flag

uk flag

de flag

facebook logo googleplus logo twiter logo pinteres logo


Кетъринг оборудване / сгъваеми маси и столове

Премиум кетъринг оборудване / сгъваеми маси и столове
Сгъваеми маси и столове са задължителни за всяка една кетърингова фирма. Тази част от оборудването позволява на професионалистите да могат да поднесат по подходящ начин своите произведения на клиентите си.

Макар че остава невидимо за очите на клиентите, кетъринговото оборудване е именно това, което им позволява да се възползват от кулинарното изкуство по начин и на място, които те са избрали. В Метаксакис ще откриете всичко необходимо за да оборудвате фирмата си с нови и висококачествени сгъваеми маси и столове. Всичко това ще получите на много добра цена, която ще отговори на нуждите на всеки бизнес.

Сгъваеми маси и столове от Метаксакис

Сгъваемите маси и столове на Металксакис от премиум моделите имат редица свои предимства. Какви точно са те ще видите на следващите редове.

  • Сгъваеми маси

Сгъваеми маси на Метаксакис от премиум моделите са едно от най-практичните възможни решения. Те на първо място се предлагат в два типа - овални и квадратни, като съответно всеки от тях си има своите собствени предимства и недостатъци при използване.

Всички те могат да се свият до изключително малки размери, което несъмнено позволява да се пренасят много лесно без да заемат много място в транспортното средство.

Сгъваемите премиум модели са изключително бюджетни. Те са съобразени дори и с най-ограничените приходи и могат да се поберат дори и в най-малкия бюджет. Отличават се и с още нещо - те са много лесни за поддържане и почистване.

  • Сгъваеми столове

Сгъваемите столове биват два различни типа. Единият от тях са малко по-комфортни и се предлагат с облегалки. Другият е без облегалка и съответно заема малко по-малко пространство. При всички положения обаче и двата модела си имат своите предимства, като например това, че са много лесни за пренасяне дори и на големи разстояния. Лесно се сгъват и лесно могат да се поберат дори и в сравнително малък автомобил или пък микробус.

Ниските цени и тук се подразбират, като въпреки това Метаксакис отново подчертава високото качество на продукта. Столовете се почистват и поддържат много лесно, като с подходящите шалтета могат да добият доста изискан външен вид ако се ползват за сватби, градински партита и други.


Метаксакис банер мебели за вашия бизнес