bg flag

uk flag

de flag

facebook logo googleplus logo twiter logo pinteres logo


Новини

Начало » Новини » Офис столове от Metaxakis Group


Офис столове от Metaxakis Group

Офис столове от Metaxakis Group

ИНОВАЦИЯ

Metaxakis Group е създадена преди повече 50 години. От самото начало постоянно и прогресивно расте. Благодарение на непрекъснатото усвояване на нова информация, придобиване на опит, разширяване на производствения капацитет и човешките ресурси, се стреми към задоволяване потребностите на клиентите, с възможно най- добрия продукт и услуга.

ЕРГОНОМИЧНОСТ

Защо ергономията е толкова важна? 

Седенето на офис стол, заема голяма част от работния ни ден, това оказва влияние върху нашето здраве и физическо състояние. Ако имаме неправилна стойка или използваме неподходящ стол, несъответстващ на нашата анатомия, може да увредим гърба, прешлените и мускулите ни. Ето защо, когато разработваме стол, ергономията е винаги на първо място.

ПРОЕКТИРАНЕ И ДИЗАЙН

Един продукт трябва да бъде съвършен не само от функционална гледна точка, друг важен аспект при разработването на нов стол е дизайнът. Всички нови артикули от колекцията на Metaxakis са разработени от дизайнери с доказан опит и умения.

ПРОИЗВОДСТВО

Качество, на което може да се доверите!

Качеството и традицията в производството на Metaxakis е добре известно в цяла Европа. Ние отделяме специално внимание на всеки един детайл от нашите продукти. Висококвалифициран персонал контролира всяка стъпка от производствения цикъл, за да се получи най-добър резултат по отношение на качество и цена.

КОМУНИКАЦИЯ

Общуването с клиентите е важен фактор за предоставяне на възможно най-доброто обслужване. Ние го правим посредством участия на големи европейски изложения, създаване и представяне на нови каталози и постоянно обновление на нашия уеб сайт.

УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА КЛИЕНТИТЕ

Ние винаги се стремим да дадем най-добрите решения на нашите клиенти, в най- кратки срокове. Имаме силен екип изцяло на разположение на клиентите.


УВАЖЕНИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Ние допринасяме за по-добър свят чрез постигане на устойчиво развитие и опазване на околната среда. Застъпничеството за нея е част от нашето наследство и отговорност, която ние с радост предаваме на бъдещите поколения.

ИСКАТЕ ПО-ДОБРО РАБОТНО МЯСТО?
Antares може да го направи с широка гама от офис и посетителски столове. Повече от 400 продукта и множество дамаски, които позволяват удовлетворение на всяко желание.

» Всички новини

Метаксакис банер мебели за вашия бизнес