facebook logo googleplus logo twiter logo pinteres logo


Столове

СтоловеПри избора на столове може би на първо място е тяхната функционалност. А каква по-важна функция може да има един стол, освен да е удобен и комфортен за сядане? Не правете компромис в удобството, а изберете нашите столове, които са подходящи за всякакъв вид заведения, ресторанти, лоби барове, домове, хотели и др. 

Метаксакис България предлага голямо разнообразие от столове направени от висококачествени материали с доказан произход. Богат избор от дизайнерски решения създадени в перфектна комбинация от различни материали като дърво, метал, алуминий, полиуретан, PVC текстил. Нашите градински столове са произведени да устояват на всякакви атмосферни влияния – дъжд, UV лъчи, влага, също така са и лесни за поддръжка. Предоставяме голямо количество комбинации от материали и различни видове тапицерии (вид, материал, цвят и др.) на нашите клиенти, като по този начин се създава уникален и индивидуален дизайн отличаващ Ви от останалите.

 

Всички наши столове се произвеждат от еко материали, които са природощадящи.

 

Предлагаме Ви разработени цялостни интериорни решения в единен стил, подходящи както за Вашия дом, така и за Вашия хотел, спа център, зимна градина или дори офис. Нашите градински мебели са подходящи за всички помещения: мебели за трапезарии, мебели за зимна градина, плажни ивици. Всички градински мебели са леки за пренасяне и в същото време здрави, красиви и стилни мебели.


Метаксакис банер мебели за вашия бизнес