bg flag

uk flag

de flag

facebook logo googleplus logo twiter logo pinteres logo


Столове

Столове за вътрешно ползване / Интериорни столове


««   « 1 2 3 4 5 »  »»


Ние от Метаксакис България предлагаме на своите клиенти широка и колоритна гама от столове за кафене, заведения, метални столове, тапицирани, трапезни, кухненски, интериорни и много други.

Всички те отговарят на всяко едно от изискванията за висока издръжливост и наистина атрактивна визия. Ако искате да прибавите щипка стил, екзотика и съвършенство към вашия нощен клуб, бар, заведение или ресторант, то значи сте попаднали на правилното място.

Предлагаме ви уникална привилегия, която едва ли ще ви бъде осигурена на което и да било друго място. Имате възможността да създадете самите вие мебели, изцяло по ваш вкус и предпочитания.

Можете да комбинирате на воля цветове и материали, докато крайният продукт не придобие мечтана визия. Така ще успеете да обзаведете заведението си по начин, какъвто никъде другаде не ще видите. Това несъмнено ще го отличи от всички останали и ще го превърне в уникално място.

Столове за кафене и заведение

Този клас столове са изцяло проектирани за такъв тип обществени места. Обаче напоследък забелязваме, че не малка част от хората решават да го прибавят към обзавеждането у дома, като по този начин създават една доста интересна и разчупена визия.

Няма значение от мястото, където са поставени, единственото условие при тези мебели е свързано с това техният дизайн да бъде съобразен с останалата част от интериора или екстериора, така че да се превърнат в завършващ елемент на цялостната визия.

Разбира се, че не бива да подценяваме удобството, за сметка на естетиката. Ние от Метаксакис България не правим компромиси с удобството и комфорта на нашите предложения. За нас е повече от важно клиентът ни да се чувства добре, седейки часове наред върху стола.

Предлагаме ви истински коктейл от бар столове, като те могат да бъдат с облегалка или без. Материалите отново ги подбирате вие, спрямо виждането си за естетика и съвършенство.

Кресла и фотьойли

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да отговорим подобаващо на всички ваши вкусове и предпочитания, така че да останете доволни от покупката на мебели.

Поради тази причина в категорията сме добавили изящни и великолепни кресла и фотьойли, които подобно на столовете за кафене и заведения, биха могли да се ползват както по предназначение, така и за обзавеждането на частните ви домове.

Едно от техните огромни предимства на креслата се крие в удобството, което предлагат на хората, които ги използват.

Освен меката и удобна седалка и облегалка, която кара всяка една част от тялото ви да почива и релаксира, те разполагат с подлакътници, върху които да поставяте своите ръце, в случай че прекарвате солидно време върху тях.

Цените, на които достигат до вас, са достъпни за масовия потребител и не ще се налага да променяте драстично банковата си сметка, за да се сдобиете с някой от нашите великолепия, прецизно селектирани в тази категория.

Имате възможността да избирате сред наистина огромно разнообразие. Всяко едно наше предложение е белязано с безспорно качество и при направата му участват висок клас материали, доказали издръжливостта и устойчивостта си години наред.

Закупените от Метаксакис България интериорни столове са с дълъг гаранционен период, като повечето от тях ще ви дарят с 10 години безкомпромисна експлоатация.


Метаксакис банер мебели за вашия бизнес