bg flag

uk flag

de flag

facebook logo googleplus logo twiter logo pinteres logo


Винилови настилки на ламели /LVT

Винилови настилки на ламели /LVT 

Размер на плочата (см.)

 

EN 427

 

91,4 x 91,4 cm

Опаковка

 

 

 

6 tiles/box 5sqm

Обща дебелина

 

EN 428

 

2,5 mm

Прозрачен слой против износване

 

EN 429

 

0,7 mm

Тегло

 

EN 430

 

4,450 kg/sqm

Износоустойчивост

 

EN 685

 

Class 34 / 43     = Heavy commercial

Устойчивост на издраскваемост

 

EN 649

 

Group T             = < 2  mm3

Устойчивост на огън

 

EN 13501-1

 

Bfl–s1               = Professional/Private use

Съпротивление срещу плъзгане

 

EN 13893

 

0,40 ( DS )        = DS: 0,4

Остатъчна вдлъбнатина след статично натоварване.

 

NF EN ISO 24343-1

 

0,05 mm

Пространствена стабилност.

 

NF EN ISO 23999

 

0,02 %

Двумерен кърлинг

 

NF EN ISO 23999

 

1,3 mm

Столсколелца

 

ISO 4918

 

Yes (type W)

Топлопроводимост

 

EN 12664

 

0,0132 s q m K / W

Устойчивост на оцветяването

 

EN 423

 

Class 0 and 1

TVOC Емисиите

 

EN ISO 16000

 

< 20 µg / m3

Трайност на цветовете на светлина

 

ISO 105-B02

 

≥ 6

 

Изборът на подова настилка никога не е бил лесна задача. Преди да вземем каквото и да било решение, то на първо място трябва да се вземе под внимание предназначението на помещението. Ние от Метаксакис ви предлагаме широка гама от луксозни винилови настилки, които са перфектното решение за подово покритие в множеството бутикови магазини, офис помещения, фитнес центрове, както и луксозни частни домове.

Този висок клас настилки са изградени от няколко слоя. Най-горният от които е полиуретанов. Дебелината му варира между 0.3 мм до 1.0 мм. Самият материал осигурява изключителна издръжливост и дълъг период на експлоатация, тъй като твърдостта му го предпазва от бързо износване. Имате възможност да поставяте какви ли не мебели с колелца и няма да се притеснявате, че те няма да са устойчиви. Другото положително качество на полиуретана, е неговата пластичност. Именно това го предпазва от износването, от което така се страхуват потребителите.

Средният слой на висококачествените винилови подови настилки е носител на основния цвят. За изграждането му участват PVC и компресирани стъклени фибри. Те спомагат за гъвкавостта на самата настилка. Благодарение на компонентите, участващи при изработката на виниловите произведения, вие можете да поддържате перфектна лична хигиена, независимо дали са разположени в обществена сграда или в частния ви дом. Те предразполагат за перфектното елиминиране на микробите и всякакви видове замърсявания. Ако разполагате с подово отопление, те отново са най-подходящото решение за вас.

Какви са предимствата на луксозните винилови подови настилки?

Почти неизчерпаем е списъкът с предимства на виниловите подови настилки. Едно от свръх плюсовете, които можем да ви посочим, е тяхното лесно монтиране и поддръжка. Те притежават антибактериални покрития и са водонепропускливи. Метаксакис ви предлагаме изключително огромно разнообразие, достигащо до вас на конкурентно ниски цени. Едва ли в София съществува друго място, където биха могли да ви предложат по-изгодна оферта, в сравнение с нашата.

Доверете се на перфекционализма, присъстващ в епицентъра на умело изградената ни политика. Ние знаем кое е най-добро за вас и ви го предоставяме в целия му блясък. Стъпвайте смело и решително върху високия клас винилови подови настилки и оставете всичко останало в ръцете на професионалистите от нашия екип.


Метаксакис банер мебели за вашия бизнес